Pár szó a klubról
Jelentkezés
Tagok
Levelező lista 
Csere-bere

Vissza

Levelező lista

Tündi
Olyan leveleket várok, akik szeretik Anne Shirley-t.

Zoska
Szívesen leveleznék bárkivel. Én 16 éves vagyok. Néha én is írok novellákat, verseket, ezért példaképemnek is tekintem Montgomery-t. Legkedvesebb szereplõm Emily, de a többek között Anne is közel áll a szívemhez. 

Noryta
Sziasztok! Várom mindenki levelét, aki szereti a kis álmodozó Anne-t, megszerette a csodálatos Avonlea-t, Carmody-t és aki el akar jutni Charlottetown-ba a gyönyörû Prince Edwards Island-re...

Zizi
Sziasztok! Várom mindenki levelét aki szereti Montgomeryt, de fõleg Annet. 

Emily
Sziasztok! Nekem nyugodtan írhattok. Szeretem Montgomeryn kívûl Harry Pottert, Rosemounde Pilchert és még sok mindenkit! 

uniquee
Várom mindenki levelét, akiket szintén elvarázsolt Anne Shirley és a többiek tündéri világa ...

ViviAnne Shirley
Ha bárki akar egy vidám barna hajú és baran szemû lánnyal aki imádja Anne-t az írjon!

Monamie
Szi
asztok! Mona vagyok Pécsrõl. Nagyon szeretek olvasni- fõleg Montgomery könyveket-,és levelezni. Ha van kedved írj! 

Mira
Sziasztok! Mira vagyok Pécsrõl, 20 éves. Szeretnék levelezni azokkal, akik legalább annyira megrögzött rajongói a Prince Edward sziget lakóinak, mint én. 

Leella
P. Lilla vagyok. 14 éves leszek lassan. Minden könyvét olvastam ami megjelent Magyarországon magyarul. A filmeket is láttam és nagyon tetszettek. Örülök,hogy végre társakra leltem. 

Wya
16,5 éves vagyok, és imádom LMM-t. ^^ Kedvenc szereplõim természetesen Anne, valamint fia Walter. A VU-ból Felix és Hetty néni, az Emilybõl meg úgy mindenki, de ha nagyon kell választani, akkor Jimmy kuzin. Levelezést is vállalok, ha valaki nagyon szeretne. ^^ 

Lili
Szívesen leveleznék Montgomery rajongókkal, Váratlan utazás és Anne kedvelőkkel, és nagyon örülnék ha írnának olyanok, akik már jártak a Prince Edward-szigeten.